Ediția a doua a International Salbek Opera Masterclass – o continuare a pasiunii și dedicării noastre

Dragii mei,

 

Ediția a doua a International Salbek Opera Masterclass este o continuare a pasiunii și dedicării noastre pentru promovarea tinerilor talente și pentru încurajarea lor de a-și atinge potențialul maxim în domeniul operei.

Suntem mândri să oferim această oportunitate unică de învățare și creștere într-un mediu tradițional și inspirațional și suntem convinși că această ediție va depăși așteptările și va lăsa amprente durabile în carierele participanților.

Ca și anul trecut, tinerii participanți vor avea ocazia de a învăța de la soliști lirici de renume mondial, care le vor împărtăși nu doar tehnici vocale și interpretative, ci și experiența lor bogată în lumea operei. Vor fi ghidați și încurajați să-și dezvolte stilul propriu, să-și perfecționeze abilitățile scenice și să-și construiască încrederea în sine necesară pentru a străluci pe scenele internaționale.

Acest masterclass oferă oportunitatea rară de a intra în contact direct cu mari figuri ale operei mondiale, de a învăța din experiența lor și de a beneficia de feedback personalizat pentru a-ți îmbunătăți performanța. De asemenea, prin participarea la această ediție, tinerii vor face parte dintr-o comunitate dedicată și pasionată de arta operei, vor crea legături durabile și vor avea șansa de a se evidenția în fața unui public larg, în cadrul Galei Extraordinare de Operă.

Să nu uităm că totul se întâmplă într-o zonă tradițional românească pe care încercăm să o dezvoltăm așa cum se dezvoltă și tinerii la masterclass. Ne-am propus încă de la începuturi să redobândim acest loc pentru comunitatea din care facem acum parte.

Astfel, International Salbek Opera Masterclass nu este doar un eveniment educațional, ci și o experiență transformatoare atât pentru tinerii muzicieni, pe care îi va pregăti pentru o carieră de succes în lumea fascinantă a operei, cât și pentru localnici care văd cum locul renaște și îi încurajează să se implice în proiectele noastre.  

 

Abia aștept să ne întâlnim la Castelul Salbek în 2024!

Ana Maria Mihăescu, președinte Asociația Castel Salbek